MENÜ

Ömer Şişmanoğlu: Boş konuşanlara teşekkürler!

Sakatlıktan kurtulan ve golle dönen Eskişehir'in forveti Ömer Şişmanoğlu, kendisini eleştirenler hakkında sert konuştu: 3 ay oynamadım, 3 idman yapmadan maça çıktım. Almanya'da tedavideyken arkamdan boş konuşanlara teşekkür ediyorum. Bu sayede daha güçlü döndüm.

Ömer Şişmanoğlu: Boş konuşanlara teşekkürler!

Uzun süren sakatlık döneminin ardından formasına kavuşan Ömer Şişmanoğlu, attığı golle Eskişehir’in Mersin zaferinde önemli rol oynadı. Mersin İdmanyurdu karşısında alınan kritik galibiyetin mimarlarından biri olan başarılı forvet, yaşadığı zor süreç ve aldığı eleştiriler hakkında ise sert konuştu. FANATİK’e açıklamalarda bulunan Ömer, “Zorlu bir süreçten geçtim. Bu süreçte bana inanlara da inanmayanlara da teşekkür ediyorum. Özellikle de ben Almanya’da tedavi görüyorken, ‘Dönmek istemediğim’ yönünde boş konuşanlara teşekkür borçluyum. Hocamızı tebrik etmeliyim. 3 aydır top oynamayan biri olarak 3 idman bile yapmadan bana 11’de şans verdi. Onu mahçup etmek istemedim. Takım olarak iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Kalan haftalarda herkese çok daha iyi bir Eskişehirspor izleteceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Balıkesir’e 3 eksik

Gelecek hafta Balıkesir deplasmanında çok kritik bir maça çıkacak olan Kırmızı-Siyahlılar, bugünden itibaren çalışmalara başlayacak. Cuma günü oynanacak mücadelede sakatlıkları bulunan Kaptan Sezgin ve Özgür Çek yer alamayacak. Ayrıca Lawal’ın da cezası bitmedi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ