MENÜ

Leonard Kweuke atıyor Rize coşuyor

Attığı iki golle Sivas'ı yıkan Yeşil-Mavililer'in Kamerunlu yıldızı, toplamda 7 kez fileleri havalandırdı, takımına tam 11 puan kazandırdı. Kweuke'nin bu yükselişinde ona özel çalışmalar yaptıran Hikmet Karaman'ın katkısı da büyük.

Leonard Kweuke atıyor Rize coşuyor

Sahasında Sivasspor’u devirip ateş hattından kurtulma adına dev bir adım atan Çaykur Rizespor’da, Kweuke’nin her geçen gün artan performansı yüzleri güldürüyor. Yeşil-Mavililer’in yıldızı attığı gollerle takımına alt sıralardan kurtulma mücadelesinde önemli katkı sağlıyor. Kamerunlu forvet bu sezon attığı 7 golle Karadeniz ekibinin 11 puan toplamasında önemli pay sahibi oldu. Çaykur Rizespor, Kweuke’nin gol attığı maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Karaman etkisi!

Oyuncularıyla çok yakından ilgilendiği bilinen ve Rize’ye gelişiyle takımın formsuz isimleri Sercan Kaya, Eren Albayrak, Deniz Kadah gibi oyuncuları deyim yerindeyse hayata döndüren Hikmet Karaman, Kweuke’nin bu yükselen performansında da etkili oldu. Karaman’ın futbolcusuyla idmanlar haricinde özel çalışmalar yaptığı belirtiliyor. Başkan Metin Kalkavan da oyuncusunun bu form grafiğinden son derece memnun. Kweuke hakkında konuşan Kalkavan, “Bize golleri ve asistleriyle çok daha fazla katkı sağlayacaktır” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ