MENÜ

Kemal Özdeş: Çok üzgünüz

Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, Bursaspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Kemal Özdeş: Çok üzgünüz

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise Bursaspor karşında aldıkları 4-2’lik mağlubiyet nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi. Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarından sonra bu karşılaşmada da kazanabilecek pozisyonlar elde ettiklerini vurgulayan Özdeş, "Bundan dolayı çok üzgünüm. Bu, son sırada olmanın psikolojisi. Bursaspor çok iyi takım. Onlara karşı doğru oynamak zorundasınız. Oyuncularımla bunu yapmaya çalıştık" dedi.

Özdeş, puan cetvelinin son sırasında bulunduklarını ve zor şartlarda mücadele ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şehrin hayalleri var. Üst üste maçlar kazanmak istiyorsunuz. Ancak hakemlerin sonuca etki ettikleri maçlar var. Bursaspor’un galibiyetini küçümsemek istemiyorum ama penaltı verildikten sonra maç bizim için bitti. Sonuna kadar bu ligde var olmak için mücadele edeceğiz, toparlanmak için uğraşacağız. İçeride üst üste iki maçımız var. Seriye ihtiyacımız var. Sonuna kadar karakter göstermek, sonuç almak isteyeceğiz. Ben hakemlerimizin bu maçlara odaklanmasını istiyorum. Derbi maç gibi yönetmelerini istiyorum. Renkleri düşünmesinler. Onların konsantre olmaya da ihtiyaçları var."

Haberin Devamı
YORUM YAZ