MENÜ

FIFA'dan Samsunspor'a kötü haber

Samsunspor heyetinin, yabancı oyuncuların alacakları konusunda FIFA'da yaptığı görüşmelerde, kulübe puan silme ve ligden düşürme cezaları uygulanabileceğinin ifade edildiği bildirildi.

FIFA'dan Samsunspor'a kötü haber

Kırmızı-beyazlıların internet sitesinden yapılan açıklamada, Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu ve sportif direktör Coşkun Zeren ile kulüp avukatlarının, yabancı oyuncuların alacakları noktasında FIFA’da yaptıkları görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı belirtildi.

Açıklamada, Zürih’te FIFA Oyuncu İşleri Grup Lideri Isabel Falconer ile FIFA Disiplin Komitesi Lideri Valerie Horyna ile görüşen Araboğlu’nun, Samsunspor’un yapısı ve ekonomik durumu hakkında bilgi verdiği ifade edildi.

Ziyarette, Falconer ile Horyna’nın, "Samsunspor’un, yabancı oyuncuların alacakları konusunda puan silme ve ligden düşürme cezaları ile ayrı ayrı ya da birlikte karşı karşıya kalabileceğini" belirttikleri kaydedildi.

FIFA ziyaretini değerlendiren Araboğlu, FIFA’da dosyası kapanan futbolcularla görüşüp anlaşarak cezaların uygulanmaması için çalıştıklarını ifade etti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ