MENÜ

Fenerbahçe'den voleybolda "Aile açılımı"

Fenerbahçe Kulübü, dün Vakıfbank'la oynanan kadın voleybol maçında yalnızca "ailelere" bilet satma yoluna gitti.

Fenerbahçe'den voleybolda "Aile açılımı"

Sezon başından bu yana hemen her karşılaşmada bilet satışı konusunda titiz davranan Fenerbahçe, dün akşam Vakıfbank'la oynanan CEV Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off maçında da tedbiri elden bırakmadı.

Karşılaşmayı izlemek üzere Burhan Felek Voleybol Salonu'na gelen sporseverler, salonun hemen yanında bulunan bilet gişesinde küçük bir sürprizle karşılaştılar. Yetkililer gişeden bilet satışı yapılmayacağını, esas satışın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirildiğini, ancak bileti olmayanların da karşılaşmanın başlamasına bir saat kalan kapılar açıldıktan sonra salona girerken biletlerini satın alabileceklerini belirttiler.

Dakikalar ilerledikçe maç için bekleyenlerin oluşturduğu kuyruk uzadı ve kapının açılmasına kısa bir süre kala bu kez taraftarlara çok daha dikkat çekici bir uyarı yapıldı. Görevli kişi, biletlerin yalnızca "ailece" maç izlemeye gelenlere satılacağını, bu nedenle de kuyrukta bekleyen bazı kişilerin bilet alamayacağını belirttiler. Yetkilinin bu sözleri kuyrukta bulunanlarca hayretle karşılanırken, kişilerin neye göre seçileceği de büyük bir merak konusu oldu.

Kapı açıldığında ise herkes sorularının cevabını aldı. Belli bir yaşın üstünde olan, yanında kadın bir yakını bulunan veya çocuğuyla gelen taraftarlar sorunsuz bir şekilde salondaki yerlerini alırken, bazı erkek taraftarlara kapının dışında beklemesi veya içeri giremeyeceği söylendi. Uygulama nedeniyle, maç öncesinde taraftarlar ile görevliler arasında sözlü taratışmalar yaşandı.

Batuhan Özdemir

Haberin Devamı
YORUM YAZ