MENÜ

Sivas'a Sergen morali

Kaçırdığı net pozisyonlarla Beşiktaş'a mağlup olan Sivasspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, dünkü idmanda takımla toplantı yaptı. Genç hoca, “Herkes sizin nasıl oynadığınızı gördü. Kimse moral bozmasın. Rize'yi yenip şanssızlığı kıracağız” dedi.

Sivas'a Sergen morali

Fırtına gibi başladığı Sivasspor kariyerinde son 3 haftadır kazanamayan Sergen Yalçın, Beşiktaş maçında kaçan pozisyonlar sonrası çileden çıkmıştı. Ancak bunu oyuncularına yansıtmak istemeyen genç teknik adamın Beşiktaş yenilgisinin ardından yapılan dünkü ilk idmanda futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptığı öğrenildi. “Size söyleyecek bir lafım yok” diyerek sözlerine başladığı bildirilen Yalçın’ın, “Lider takım karşısında oynadığınız futbolu, verdiğiniz mücadeleyi, kaçırdığınız pozisyonları herkes gördü. Sizi sadece tebrik edebilirim. Şanssız bir dönemden geçiyoruz. Biz sahada doğru şeyleri yaptığımız müddetçe bu şanssızlık elbette kırılacak. O yüzden kimse moral bozmasın. Önümüzde çok önemli bir Rize maçı var ve herkesi onu düşünmeye başlasın” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Başkan idmanda

Bu arada koşuyla başlayan idmanda, Beşiktaş maçında 90 dakika forma giyen futbolcular açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Diğer gruptaki futbolcular ise pas çalışmasının ardından yarı sahada oynanan çift kale maçla idmanı sürdürdü. Antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan defans oyuncusu Da Costa ve izinli futbolcular Cicinho ile İbrahim Akın katılmadı. Başkanı Mecnun Otyakmaz ve bazı yöneticiler de idmanın bir bölümünü izledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ