MENÜ

Samsunspor'da gündem Elazığspor

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Elazığspor maçına konsantre olduk. Arkadaşlarımızla birlikte 20 dakika istişare ve analiz yaptık. Bunu pratiğe dökeceğiz" dedi.

Samsunspor'da gündem Elazığspor

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor, deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri’nde devam ediyor. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Kırmızı-Beyazlılar, düz koşunun ardından ayak tenisi oynadı. Elazığspor maçını değerlendiren Altın, maça çok iyi konsantre olduklarını belirtti. "Artık önümüzde Elazığspor maçı var" diyen Karadeniz temsilcisinin teknik patronu şunları söyledi: "Arkadaşlarımızla birlikte 20 dakika istişare ve analiz yaptık. Yarın bunu pratiğe dökeceğiz. Tüm maçlar zor. Kolay maçımız yok. Benim takımım iyi konsantre olduğu zaman her şeyin üstesinden gelecek çok kaliteli ve inanan, maçı kazanabilecek ve çevirebilecek güce, bilgiye ve zekaya sahip. Onun için çocuklarımı kutluyorum" yorumunu yaptı.

'Çember daralıyor'

Ayrıca taraftarı da tebrik eden Altın şunları söyledi: "Antalyaspor maçında 90 dakika hiç susmadılar ve çocuklarımı coşturdular. Galibiyetimizde onlarında emeği var. Ama biraz daha stadı dolduralım diyorum. Çünkü çember daralıyor. Daralan çemberde de coşkulu taraftarımıza ihtiyacımız var. Bizim amacımız onları mutlu etmek. Biz de onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Karşıyaka maçında ve bundan sonra kalan bütün maçlarda taraftarlarımızdan stadı doldurmalarını rica ediyorum."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ