MENÜ

'Sıra geldi Elazığ'a'

Geçtiğimiz sezon Play-Off finalinde Mersin İdmanyurdu'na kaybedip Süper Lig'in kapısından dönen Samsunspor, bu sene işi sıkı tutuyor. Mali sıkıntıya rağmen zirveyi kovalayan Karadeniz temsilcisi, Antalyaspor'dan sonra Gakgoş'u gözüne kestirdi. Sportif direktör Coşkun Zeren, "Elazığ'dan da 3 puanla döneceğiz" dedi.

'Sıra geldi Elazığ'a'

Zirve grubundaki rakiplerinden Antalyaspor'u evine 2-1'lik skorla uğurlayan Samsunspor'un yeni hedefinde Elazığspor var. Manisaspor yenilgisiyle teknik direktör Ümit Özat'ın görevi bıraktığı Bordo-Beyazlılar'ı evinde devirmeyi planlayan Karadeniz temsilcisi, Doğu'dan zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, Antalyaspor karşısında forma giyen oyuncular yenileme, diğer oyuncular ise çift kale maç yaptı.

'Her maçımız final'

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Antalyaspor maçının bu sezonun unutulmayacak karşılaşması arasında yer alacağını söyledi. Oyuncuların inanılmaz bir mücadelesi, kazanma hırsı, yüksek konsantrasyonunun bulunduğunu dile getiren Zeren, "Yani 2014-15 sezonunun en özel maçı oldu. Tüm oyuncular mükemmel bir performans gösterdi. Maçın ardından kulüp başkanımız Erkut Tutu gözyaşlarına hakim olamadı. Yani bizim için çok önemli bir maçı kazandığımız için oldukça mutluyuz" dedi. Deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçına da değinen Zeren Şunları söyledi: "İnanıyorum ki oyuncularımızdaki bu kazanma hırsı Elazığspor karşısında da ortaya çıkacak. Artık Antalyaspor maçını unutacağız. Bizim için her maç bir final. Umut ediyorum Elazığ’dan da 3 puanla Samsun’a döneceğiz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ