MENÜ

Tolgay Arslan haftaya 11'de

Bilic, Tolgay'ı Club Brugge mücadelesinde direkt ilk 11'de başlatmayı planlıyor.

Tolgay Arslan haftaya 11'de

Devre arasında Hamburg’dan transfer edilen Tolgay Arslan, Liverpool maçındaki futbolu ve attığı golle bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu Slaven Bilic’in, önümüzdeki hafta Club Brugge mücadelesinde direkt ilk 11’de başlatmayı planladığı bildirildi. Sağ elindeki bandajı, Sivas karşılaşmasının ardından çıkarmayı planlayan Tolgay’ın, Yiğido mücadelesinde oyuna sonradan girmesi, Belçika’da ise sahada olması bekleniyor. Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 8 maçta 2 gol attı.

Necip: Oynadığım yer sorun değil

Balıkesirspor maçının son anlarında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Pedro Franco’nun yerine orta saha oyuncusu Necip Uysal’ın görev yapması beklenirken, 24 yaşındaki oyuncu, verilecek her türlü göreve hazır olduğunu açıkladı. Hocası Bilic’in daha önce de aynı mevkiide kendisini denediğini belirten genç oyuncu, “Bu bölgede kendime oldukça güveniyorum. Daha önce hocam beni burada denedi ve yüzünü kara çıkarmadım. Sivas karşısında sahanın her noktasında olmaya çalışacağım” dedi.

Bülent Yıldırım’la Kartal gülüyor

Sivasspor ile Beşiktaş arasında pazar günü oynanacak karşılaşmayı, Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım yönetiminde Siyah-Beyazlılar, ligde bugüne kadar 22 maça çıktı, 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Ev sahibi Sivas da, tecrübeli hakemin düdük çaldığı 19 mücadelede 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşadı. Yıldırım’ın bu maçta yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Çizgi hakemleri Yaşar Kemal Uğurlu ile Deniz Çoban olacak. 4. hakemlik görevini Hakan Akmısır üstlenecek.

Kutlama yeri Vodafone Arena!

Beşiktaş’ın yeni mabedi Vodafone Arena’da sezonun son maçını oynamak için büyük uğraş veren yönetimin hayali, çatı ve zemininin yetişmeme ihtimaliyle suya düşmüştü. Ancak Süper Lig
ve Avrupa’da şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda mutlu sona ulaşılması halinde takımın efsanesi ve kurucusu Şeref Bey’in mezarının bulunduğu Yahya Efendi Türbesi’nden, Vodafone Arena’ya yürüyüş düzenleyerek kutlama yapmayı planlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ