MENÜ

İsmail Kartal: Saracoğlu'nda ayakları titreyecek

İsmail Kartal, derbi öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Psikolojik üstünlüğe sahip olduklarını belirten genç hoca, “En büyük avantajımız, taraftarımız önünde oynayacak olmamız. Rakip futbolcuların ayakları titreyecek. Gülen taraf biz olacağız” dedi.

İsmail Kartal: Saracoğlu'nda ayakları titreyecek

Derbi öncesi kupadaki Mersin İdman Yurdu galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe artık gözünü Galatasaray’a dikti. İsmail Kartal, pazar günkü dev mücadele öncesi çok iddialı açıklamalar yaptı, takımına ne kadar güvendiğini bir kez daha gösterdi. İşte Kartal’ın o sözleri...

‘Tribün enerjisi önemli’

“Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. 12 numaramızın enerjisi ile en iyisini yapmaya çalışacağız. Tribünlerin bu maçtaki enerjisi her şeyin üstüne çıkacak. Rakip futbolcuların ayakları titreyecek. Psikolojik üstünlük bizde olacak. Her şeyin sonu iyi olsun. Gülen taraf olacağımıza inancım tam.”

‘10 kişi kalmasaydık...’

“İlk maçı 11’e 11 tamamlamalıydık. Eğer 10 kişi kalmasaydık Sneijder o golleri atamazdı. Bu maçı inşallah 11 oyuncuyla bitiririz. Rakip için herhangi bir tedbir almayacağız. Kadro konusunda bir şey söyleyemem. Forvette iki adayımız var: Emenike ve Webo. Başka alternatifimiz yok. Emenike şu ana kadar 4 gol attı. Gol sayısının az olması sıkıntılı. Ancak o, rakip savunmaları yıpratıyor, yoruyor. Arkadaşlarının yolunu açıyor. Önemli bir silah.”

‘Ligin üstündeyiz’

“Takımıma güveniyorum. En iyi futbolu biz oynuyoruz. Takımın istatistikleri şu anda ligin çok üstünde. Her anlamda... Van Gaal’ın bir sözü var, ‘Sahada her şeyi yapmak önemli ama gol atmak daha çok önemli’ diye. Futbolun her şeyi goldür. Lİgde bu anlamda 2-3 maçtır şanssızız. Ancak derbide bunu yeneceğiz.”

Yusuf Dursun

Alper'de son dakika!





Haberin Devamı
YORUM YAZ