MENÜ

Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Galatasaray, Avrupa'da rövanşa çıkıyor. Çeyrek finalin ilk maçını kazanan Sarı-Lacivertliler, Abdi İpekçi'de de zafere ulaşırsa, Final-Four biletini alacak. 1-0 geride bulunan son şampiyon Aslan ise seriyi eşitlemek için mücadele edecek.

Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi haftasında ikinci heyecan yine kadın basketbolda yaşanacak. Ezeli rakipler, FIBA Avrupa Ligi’nde çeyrek final ikinci maçı için bir kez daha karşı karşıya gelecek. İlk maçı 58-56 kazanarak seride 1-0’lık üstünlük kuran geçen yılın finalisti Sarı-Lacivertliler, Abdi İpekçi’de oyanacak rövanştan da galip gelmeyi başarırsa, adını Final-Four’a yazdıracak.

Ya tamam ya devam

Sakatlık ve maddi sıkıntılara rağmen ayakta durmaya çalışan son Avrupa Ligi şampiyonu Galatasaray Odeabank, ‘ya tamam ya devam’ maçında taraftarının da desteğiyle seriyi eşitlemek için sahaya çıkacak. Sarı-Kırmızılılar’ın galibiyeti durumunda, turu geçecek takım 11 Mart’ta yine Ülker Arena’da oynanacak 3. karşılaşmada belli olacak. Euroleague tarihinde iki ezeli rakip 7. kez kozlarını paylaşacak.

Martinez belirsizliği

Öte yandan ilk maçta sakatlanan Galatasaray’ın oyun kurucusu Nuria Martinez’in durumu maç saatinde belli olacak. Yıldız oyuncunun antrenmanlara çıkamadığı ve ağrılarının devam ettiği ifade edildi.

SAAT: 17.15
YAYIN: GS TV - FB TV - www.galatasaray.org
SALON: Abdi İpekçi

Haberin Devamı
YORUM YAZ