MENÜ

Biletler tükendi, gözler Okul Açık'ta

Fenerbahçe taraftarları, Galatasaray maçına büyük ilgi gösterdi. Satışa çıkarılan biletlerin tamamı tükendi. Sadece divan, kongre ve temsilci üyelere satış yapılacak Okul Açık tribününde az sayıda yer kaldığı öğrenildi.

Biletler tükendi, gözler Okul Açık'ta

Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor maçında kıramadığı Passolig seyirci rekorunu Galatasaray derbisinde kırmaya hazırlanıyor. Karşılaşmanın biletleri salı günü divan, kongre ve temsilci üyelere; çarşamba günü ise Premium ve FB Kart sahipleri için satışa sunulmuştu. Yoğun ilgi nedeniyle dün başlayan genel satışa sadece 2500 bilet kaldı. Onların da tamamı kısa sürede tükendi. Artık sadece, Aziz Yıldırım’ın, “Tüm biletler tükensin, oraya da bakarız” dediği Okul Açık Tribünü’nde yer kaldı. Yalnızca Divan Kurulu ve kongre üyeleri ile temsilci üyelere satış yapılan bu bölüm için ne kadar bilet kaldığı konusunda bir açıklama gelmese de çok az yer kaldığı öğrenildi.

Rekor 42 bin taraftar

Passolig’de lig maçlarındaki taraftar rekoru 42 bin seyirciyle Torku Konyaspor-Beşiktaş, Torku Konyaspor Galatasaray ve yine Konya’da oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçlarına ait. Pazar günkü derbide Fenerbahçeli taraftarların büyük ilgisi sayesinde bu rekorun kırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Maç günü yağmur var

Karşılaşmanın oynanacağı pazar günü Kadıköy’de hava yağmurlu olacak. Sıcaklık ise 5 ile 7 derece arasında değişecek. Rüzgar kuzeydoğu yönünden yaklaşık 26 km.’lik hızla esecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ