MENÜ

Yönetimden gündüz maçına teşekkür

Sivasspor maçının saat 14.00'e alınmasına Beşiktaş Yönetimi'nden olumlu tepki geldi.

Yönetimden gündüz maçına teşekkür

Kara Kartal’ın Süper Lig’de Sivasspor’la oynayacağı karşılaşmanın pazartesi gününden pazar günü saat 14.00’e alınmasına, Beşiktaş Yönetimi’nden olumlu tepki geldi. UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe günü Club Brugge’le Belçika’da oynayacakları maç için yaptıkları bu başvurunun olumlu sonuçlanması sebebiyle mutlu olduklarını belirten Beşiktaş Basın Sorumlusu Metin Albayrak, “UEFA’daki karşılaşma, ülke adına önemli bir maç. Sivas mücadelesinin gündüz oynanması iki takım için de iyi olacak. Avrupa’da bu durum hep böyle” diye konuştu.

Sivas’ta Kartal Yuvası!

Süper Lig’de sezonun 23. hafta mücadelesinde Siyah-Beyazlılar’ı konuk edecek Sivasspor’da, daha önce Beşiktaş’ta görev yapan isimlerin çokluğu dikkat çekiyor. Teknik direktörlüğünü Kara Kartal’ın efsane ismi Sergen Yalçın’ın yaptığı Yiğidolar lakaplı ekibin teknik ekibinde; Tamer Tuna, Murat Şahin ve Sarp Yiğit gibi Beşiktaş’ta forma giyen eski futbolcuların yer alması dikkat çekiyor. Ek olarak; Korcan Çelikay, İbrahim Toraman, Aydın Karabulut, Batuhan Karadeniz, İbrahim Akın ve Eneramo gibi önceden Siyah-Beyazlı formasıyı sırtında taşımış oyuncular da İç Anadolu ekibinin kadrosunda bulunuyor.

Başkent trafiği, alarma geçirdi

Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak Beşiktaş-Erciyesspor ve Gençlerbirliği-Fenerbahçe karşılaşmalarının aynı güne denk gelmesi, ildeki diğer maçlarla birlikte siyasi hareketliliğin yaşandığı Ankara’da Valiliği ve Emniyeti hareketlendirdi. Siyah-Beyazlılar’ın saat 16.00’da, Sarı-Lacivertliler’in ise saat 19.00’da peş peşe Ankara’da maça çıkacak olmasının güvenlik zafiyeti oluşturacağını düşünen güvenlik birimlerinin, şimdiden alarma geçtiği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ