MENÜ

Trabzonspor, Bosingwa'nın ayrılmasını istemiyor

Bordo-Mavili yönetim, sezonun en istikrarlı isimlerinden biri olan Portekizli yıldıza, "Futbolu burada bırak ve antrenör olarak kal" diyecek...

Trabzonspor, Bosingwa'nın ayrılmasını istemiyor

Bu sezon Trabzonspor forması altında çok başarılı bir performans sergileyen Jose Bosingwa, taraftarların da sevgilisi haline gelmiş durumda... Bordo-Mavili yönetim, 2 yıl daha sözleşmesi olan 33 yaşındaki futbolu ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Alınan bilgilere göre Trabzonspor yönetimi, önümüzdeki günlerde Bosingwa ve mesajeri ile bir araya gelecek ve sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasını teklif edecek. Yönetimin ayrıca Portekizli yıldıza "Futbol kariyerini burada noktala. Ardından teknik kadroda antrenör olarak kariyerine devam et. Senden herkes çok memnun." ifadesini kullanacağı belirlendi.

ÇOK MUTLU

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da gerekikse Bosingwa ile bire bir görüşerek ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Trabzonspor'da çok mutlu olduğunu her seferinde dile getiren tecrübeli yıldızın böyle bir teklif gelmesi halinde büyük ihtimalle 'evet' diyeceği de ifade ediliyor.

(Takvim)

Haberin Devamı
YORUM YAZ