MENÜ

Salih Dursun: Her bölgede oynarım

Trabzonsporlu Salih Dursun, görev verildiği takdirde her bölgede oynayabileceğini söyledi.

Salih Dursun: Her bölgede oynarım

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Salih Dursun, uzun yıllar bir arada oynayan takımların istikrarlarını koruduğunda başarıya ulaştıklarını, bu anlamda kendilerinin sabır ve desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Salih Dursun, Trabzonspor Dergisi’ndeki röportajında, sahada görev verilen her yerde oynayabileceğini belirtti.

"Bugün burada ön libero ya da sağ bek olarak görev veriliyor ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İşin ilginç tarafı, sağ bek olarak çıktığım ilk maçta Trabzonspor’a gol atmıştım" diyen Dursun, hangi bölgede daha iyi oynadığı konusunda bir fikrinin olmadığını ifade etti.

Dursun, "Şu anda sağ bek oynamaktan mutlu olduğumu söyleyebilirim. Sağ bek oynamak bana değişik ve güzel geliyor. Şurası benim gerçek mevkim demek de istemiyorum. Joker oyuncu olmaktan mutluyum. Bir mevkide ihtiyaç duyulduğunda orada oynamaktan ve takıma yarar sağlamaktan mutlu oluyorum" dedi.

Takımın sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansı değerlendiren Dursun, şöyle devam etti:

"Kötü diyemem. Söz konusu Trabzonspor olduğunda tabi ki beklentiler zirve oluyor ancak futbolda herkesin bildiği ve kabul ettiği bir gerçek, yeni takımların hemen başarıyı yakalayamamasıdır. Biliyorsunuz ki sezon başında bu takım yeniden oluşturuldu. Hemen hemen bütün futbolcular ilk kez bir arada oluyor. Çok açık bir ifadeyle bu bir takım oyunu ve öyle birkaç haftada takım olamıyorsunuz. Uzun yıllar bir arada oynayan takımların istikrarlarını koruduğunda nasıl başarıya ulaştığını hepimiz biliyoruz. Bu anlamda sabır ve desteğe ihtiyacımız var."

Salih, teknik direktör Ersun Yanal’ın genç ve gelişime açık oyuncuları desteklediğini tüm kamuoyunun bildiğini söyleyerek, "Ersun hocamızdan her konuda faydalanmaya çalışıyorum. Cardozo ve Bosingwa gibi kendini dünyada kabul ettirmiş iki futbolcumuz da var" dedi.

Devre arasında transfer edilen kaleci Hakan Arıkan’ın takımın güvenini artırdığını vurgulayan genç oyuncu, ’Kalecilerimiz kötü değildi ancak bir futbolcu arkasında tecrübeli bir kalecinin olduğunu bildiğinde daha rahat oluyor. Bu da performansımızın daha yukarı çıkmasına yardımcı oluyor" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ