MENÜ

Optimistlerin mücadelesi başladı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Regatta (BIOR) mücadelesi, sporcuların İçmeler Mevkii'nden denize açılmasıyla başladı.

Optimistlerin mücadelesi başladı

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) programında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve 8 Mart'ta kadar sürecek organizasyonda yarışlar, İçmeler Mevkii'nden başladı.

Türkiye, Norveç, Büyük Britanya, Yunanistan, Hollanda, Almanya, Litvanya, Romanya, Bulgaristan, Fransa, Danimarka, Hırvatistan, Rusya, İtalya ve Çek Cumhuriyeti'nden milli takım sporcularının da yer aldığı yarışlara; 79 kulüpten 275 yelkenci katıldı.

TYF Organizasyon Komitesi Başkanı Nevin Köylü, yarışların uluslararası niteliğe sahip olduğunu belirtip, önemini vurguladı. İtalyan sporcuların antrenörü Luka Verzel, "Bu yarışlara katıldığımız için çok mutluyum. Buraya kazanmak için geldik. Dereceyle dönmek istiyoruz. Güzel bir yarış olmasını diliyorum" dedi. Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi Sorumlusu Buğra Çetin de, "Uzun yıllar başarılı bir şekilde bu organizasyonu devam ettirmek istiyoruz. Bu nedenle bizlere destek verenlere teşekkür ederim" diye konuştu. Yarışların önümüzdeki pazar günü ödül töreniyle sona ereceği belirtildi.

Osman Uras - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ