MENÜ

Mehmet Ekici: Hem kaliteli, hem hesaplı...

Trabzonspor'a 1.5 milyon euroya alınan Mehmet, kendisinden daha maliyetli isimleri gölgede bıraktı. Waris 6, Sefa 3.5, Yatabare ve Constant 2.5, Erkan Zengin 2.25, Deniz ise 1.8 milyon euro bonservis bedeliyle gelmişti.

Mehmet Ekici: Hem kaliteli, hem hesaplı...

Trabzonspor ile sezona damgasını vuran Mehmet Ekici, takım içerisinde de birçok arkadaşını önemli bir detay ile solladı. Sezon başında kadrosunu sıfırdan kuran bordo-mavililerde 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle alınan Mehmet, kendisinden daha maliyetli yıldızları gölgede bıraktı.

Benzer mevkide oynadığı isimlerden skor anlamında ciddi anlamda daha fazla katkı veren 24 yaşındaki futbolcu, takımın en kilit oyunucusu konumuna geldi. Mehmet Ekici, 19 maçta 8 gol 6 asistle kariyerinin en iyi dönemini geçirirken beklentinin yüksek olduğu diğer oyuncular sınıfta kaldı.

Erkan başarısız

Waris 6, Sefa 3.5, Yatabare 2.5, Constant 2.5, Erkan Zengin 2.25 ve Deniz 1.8 milyon euroluk bonservis bedeliyle takıma katılırken, bu oyuncuların tamamının toplam gol sayıları sadece 5 olması gözden kaçmadı.

Sezon başında büyük umutlarla alınan Waris sakatlıklarla boğuşurken, Milan’dan gelen Constant disiplin sorunu yaşadı. Aynı şekilde golcü oyuncular Deniz ile Yatabare vasatı aşamadı, Erkan Zengin de devre arasının en çok konuşulan ismi olmasına rağmen sınıfta kaldı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ