MENÜ

Fenerbahçe'de Diego Ribas sürprizi

Fenerbahçe'de Mersin İdmanyurdu maçının ardından artık tüm dikkatler derbide... Teknik direktör İsmail Kartal ise orta saha kararsızlığı sürüyor. Kartal, Cim Bom'a bir sürpriz yapabilir.

Fenerbahçe'de Diego Ribas sürprizi

Fenerbahçe, kupada Mersin'den zaferle döndü, derbiyi düşünmeye başladı. Sarı Lacivertliler'de cezalıların dönüşüyle birlikte kadro netlik kazanırken, İsmail Kartal orta saha bölgesinde kararsızlık yaşıyor.

Diego'nun performansı planları değiştirebilir

Emre Belözoğlu'nun sakatlığının tamamen geçmesi, İsmail Kartal'ı rahatlatırken, onun yanında Meireles, arkada ise Mehmet Topal'ın oynaması bekleniyordu. Kartal, Mersin'de bu sezonki ilk golünü atan Diego'nun yükselen performansından da çok etkilendi. Emre dahil, bu 3 oyunucuda Diego'nun hücum meziyetlerinin olmadığını düşünen başarılı teknik adam, gol yollarında formsuz olan forvetlerine destek olması açısından Brezilyalı'yı bu maçta ilk 11'e dahil edebilir.


Tanju Çolak'ın favorisi Fenerbahçe


İlk maçta yedekti


Yıldız oyuncu ligin ilk yarısındaki maçta ilk 11'de beklenirken kulübede oturmuş, Emre'nin sakatlığı ve Bruno Alves'in kırmızı kart görmesi ve taktiksel değişiklikler nedeniyle de oyuna girememişti. Diego'nun Kadıköy'de taraftarın önünde oynayacağı ilk derbiye de mental açıdan özel olarak hazırlandığı da biliniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ