MENÜ

Diego Ribas derbiyi istiyor!

Bir türlü beklentileri karşılayamayan Diego Ribas, dün alkışlanacak bir performans sergiledi. Çok şık bir gol attı, ikinci golde atağı başlatan isim oldu. Sambacı, Mersin karşısındaki futboluyla hocasına, “Derbide formayı istiyorum” mesajı gönderdi

Diego Ribas derbiyi istiyor!

Fenerbahçe’nin bu sezonki tek transferi olan Diego Ribas, sezon başından beri performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. Kasımpaşa karşısında iki asist yaptığı maçın dışında beklentireli karşılayamadı. İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu karşısında uzun bir aradan sonra tecrübeli oyuncuyu ilk 11’de görevlendirdi. Sambacı, karşılaşmaya oldukça istekli başladı. 44. dakikada Mehmet Topuz’un pasıyla savunmanın arkasına sarkın müthiş bir aşırtma vuruşla takımını öne geçirdi. 1 dakika sonra ise bu kez Sow’un golünde, attığı güzel pasla atağın mimarı oldu. Diego, dün akşamki futboluyla adeta İsmail Kartal’a, “Pazar günkü Galatasaray derbisinde formayı istiyorum” mesajını gönderdi. Sambacı’nın başarılı performansı, başından beri kendisini kazanmak için uğraşan İsmail Kartal’ı fazlasıyla mutlu etti. Diego, 60. dakikada yerini Meireles’e bıraktı.

Kupada ikinci golü

Diego Ribas, daha öne kupada 3 karşılaşmada forma giymiş ve 1 gol atıp, 1 de asist yapmıştı. Tecrübeli oyuncu, Mersin karşısında da ağları sarsarak kupadaki gol sayısını 2’ye çıkarttı. Ligde henüz bu sevinci yaşayamayan Diego, Galatasaray derbisinde siftah yaparak ‘gerçek Fenerli’ olmayı kafasına koydu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ