MENÜ

Barcelona ve Bilbao'dan, Real Madrid'e şok!

Dün akşam oynanan Kral Kupası yarı final maçlarının ardından finale kalan iki takımdan Real Madrid'in hiç de istemediği bir talep geldi.

Barcelona ve Bilbao'dan, Real Madrid'e şok!

İspanya'da Kral Kupası krizi... Dün oynanan yarı final maçlarının ardından finale kalan Athletic Bilbao ve Barcelona kulüpleri finali Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'da oynamak istediklerini açıkladılar.

İspanya Futbol Federasyonu (RFEF), kararını iki kulüp yetikileriyle gelecek hafta buluştuktan sonra verecek.

İspanyol AS Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kral Kupası finalinin oynanacağı yer, finale çıkan takımlar belli olmadan kriz oluşturdu. Dün akşam Bilbao ve Barcelona'nın rakiplerini yenerek finale kalmalarının ardından ise Real Madrid'in hiç de istemediği açıklamalar yapıldı. Barcelona ve Athletic yetkilileri, finali Bernabeu'da oynamaya sıcak baktıklarını belirttiler...

Real Madrid 2012'de aynı takımların final talebini stattaki çalışmaları sebep göstererek reddetmişti. Madrid ekibi ve taraftarları başta ezeli rakipleri Barcelona ve ülkede ayrılıkçı bir politika izleyen Bask bölgesi takımı Athletic Bilbao'nun bu statta kupa kaldırmasını istemiyor.

Finalin oynanacağı stat için 5 alternatif Bernabeu, Camp Nou, San Mames, Mestalla ve La Cartuja (Sevilla olimpiyat stadı) ancak maçın tarafsız sahada oynanması gerektiğinden dolayı geriye Sevilla, Valencia (Mestalla) ve Bernabeu seçenekleri kalıyor. 2 takım da Bernabeu'yu istiyor.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ