MENÜ

Yeni transfer Dzemaili!

Manisa maçında Aslan'ın en göze batan oyuncusu Dzemaili'ydi. İsviçreli futbolcu, Melo'nun yokluğunda, “Ben de varım” dedi. Aydın 1 yıl sonra geri dönerken, Sinan Gümüş yüzde yüz golü kaçırdı, Yasin Öztekin yine asist yaptı.

Yeni transfer Dzemaili!

Galatasaray adına dün gecenin tek kazancı 4-0’lık skor değildi. Sarı-Kırmızılı ekibin İsviçreli orta saha oyuncusu Dzemaili, sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Melo’nun yokluğunda, “Ben de varım” mesajı gönderdi. Golünü de atarak şeytanın bacağını kıran tecrübeli futbolcu, yaptığı pres, verdiği paslar ve sürekli ceza sahasına koşularıyla çok etkili oldu. Maç sonunda konuşan Dzemaili, 90 dakika sahada kaldığı için çok mutlu olduğunu, daha fazla oynamak istediğini söyledi. Dzemaili ayrıca, Fener derbisi için, “Sezonun maçı” yorumunu yaptı.

‘Kendime çok kızdım’

Maçı 1 asistle tamamlayan Yasin Öztekin ise Fenerbahçe derbisine yönelik konuştu ve “Kimseden çekinmiyoruz. Bu maçı final olarak görüyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
Maçta yüzde yüzlük bir gol fırsatını kaçıran Sinan Gümüş, “Kendime çok sinirlendim. Bir şanssızlık vardı” diye konuştu. Geçen sezon ocak ayındaki Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan Aydın Yılmaz ise 14 ay sonra formasına kavuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ