MENÜ

Sneijder kupada neden oynadı?

Hamzaoğlu'nun derbi öncesi oynatmayı düşünmediği Sneijder, maçta forma giymek istediğini söyledi ve 54 dakika sahada kaldı.

Sneijder kupada neden oynadı?

Dün gecenin sürprizi Wesley Sneijder oldu. Herkes, F.Bahçe derbisi düşünülerek Sneijder'in kupada riske edilmeyeceğini düşünüyordu. Hamza Hamzaoğlu da Sinan Gümüş'ü ilk 11'de oynatıp Sneijder'i kulübede tutmayı planlıyordu. Ancak Florya'da hocasıyla görüşen Sneijder, "Oynamak istiyorum. F.Bahçe derbisi öncesi benim için güzel bir antrenman olur" dedi. Hamzaoğlu da Hollandalı yıldızın bu isteğini geri çevirmedi. Selçuk İnan'ın yokluğunda Wesley Sneijder sahaya kaptan olarak çıktı.

ASLAR FLORYA'DA ÇALIŞTI

Manisaspor
maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayan as oyuncular dün öğlen Florya'da antrenman yaptı. Muslera, Sabri, Chedjou, Selçuk, Hamit, Bruma ile Burak yardımcı hocalar Yıldırım Uran ve Fuat Buruk gözetiminde derbiye yönelik çalıştı. Hamzaoğlu, derbi için iddialı konuştu: Ben geriye yaslanmam... Kadıköy'e beraberlik için değil kazanmak için gideceğiz

45 DAKİKALIK SEMİH!
Son maçını 4 Ocak'ta Beşiktaş'a karşı oynayan Semih Kaya 2 ay sonra formasına kavuştu. Sakatlığı geçen Semih, Manisa maçında 11'de görev yaptı. Hamza Hamzaoğlu F.Bahçe derbisinde oynatmayı düşündüğü genç stoperi kupada kullanarak maç eksiğini kapatmayı amaçladı. Manisaspor karşısında kendisini deneyen Semih, derbi düşünülerek 2. yarıda oyundan çıktı. Sakatlığı geçen Aydın da 405 gün sonra forma giydi.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ