MENÜ

Selçuk İnan: Biz orada kupa kaldırdık

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, GS Tv'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Selçuk İnan: Biz orada kupa kaldırdık

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan kulüp televizyonuna derbiyi değerlendirdi. Taraftarın Kadıköy'de kazanamamalarını anladığını ancak 3 sene önce orada kupa kaldırdıklarının da unutulmaması gerektiğini belirtti ve şöyle konuştu:

Hamza hocanın gelişinden sonra daha bir takım gibi oynamaya başladık. Arkadaşlarımız şampiyonluk havasına girdi. Fenerbahçe - Galatasaray maçlarının havası farklıdır. Biraz avantajlı gözüksek de ne kadar zor maç olacağını biliyoruz. Hedefimiz orada kazanmak. O zaman puan farkı 7'ye çıkacak. Kazanamazsak da kaybetmek istemiyoruz. Galibiyet serisi ne kadar uzarsa bu kadar kolay şampiyonluk gelir. Bütün arkadaşlarım aynı şekilde oynamaya çalışıyor.

Bir çok taraftar uzun yıllardır kazanmadığımız için sezenişte bulunuyor ama ben öyle bakmıyorum. 3 sene önce Kadıköy'de şampiyonluk kutladık, Galatasaray nereye giderse gitsin kazanmak için gideriz.

Bütün derbiler özeldir ama derbiler başka havada oynanıyor. Derbileri birbirinden ayırt etmiyorum eskiler hep geride kalıyor, benim için en önemli maç pazar günkü Fenerbahçe maçı olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ