MENÜ

Ordu'da başkan Türkmen bırakıyor

Puan cetvelinin dibine demir atan Orduspor'da başkan Nedim Türkmen, olağan genel kurulda aday olmayacağı açıkladı. Karadeniz temsilcisinin başkanı, "Sezon sonu mayıs veya haziran ayında yapılacak olağan kongrede şartlar ne olursa olsun tekrar kulüp başkanlığına aday olmayacağım" dedi.

Ordu'da başkan Türkmen bırakıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor’un kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Sezon sonu mayıs veya haziran ayında yapılacak olağan kongrede şartlar ne olursa olsun tekrar kulüp başkanlığına aday olmayacağım" dedi. Türkmen, AA muhabirine, ligin bitimine on iki hafta kaldığını ve bu süre zarfında görevinin başında olduğunu söyledi. Kulübün yapılacak ilk olağan kongresine kadar istifa etmesinin söz konusu olmadığını vurgulayan Türkmen, "Ben başkanlık yaptığım süreçte hep görev süremi doldurdum. Bu sefer de yine süremi dolduracağım. Kamuoyu bunu böyle bilmeli" diye konuştu.

'Eleştirenler liste yapsın'

Sezonun bitmesiyle kulübün olağan kongresini yapacağını aktaran Türkmen, şöyle konuştu: "Ben bunu beyan etmekte herhangi bir sıkıntı duymuyorum. Sezon sonu mayıs veya haziran ayında yapılacak olağan kongrede şartlar ne olursa olsun tekrar kulüp başkanlığına aday olmayacağım. Alacaklarım konusunda geri adım atmayı da düşünmüyorum. Görev süremde benden öncekilerin borçlarını ödedim. Şimdi benden sonra gelecek olanlar da borçları ödemek durumundalar. Burada bir sıkıntı yok. Sürekli eleştirilerde bulunan arkadaşlar listelerini yapsınlar ve aday olsunlar."

'Bu işin matematiğinde var'

Türkmen, takımın durumuna ilişkin ise Süper Lig’de düşen kulüplerin ilerleyen süreçte maddi olarak sıkıntı çektiğini dile getirdi. Yapacak bir şeyleri olmadığını anlatan Türkmen, "Sezon sonuna kadar mücadele devam edecek ancak puan sıralamasına bakarsanız, son dört sırada yer alan takımlar Süper Lig görmüş kulüpler olarak göze çarpıyor. Yani bu işin matematiğinde bu var. Yapacak bir şey yok" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ