MENÜ

Kartal avcısı Utaka!

Sivas'taki son Beşiktaş maçında 1 gol 1 asist yapan Utaka, pazar günkü kritik randevuda da takımın en önemli silahı. Sergen Yalçın, Nijeryalı forveti bu maça özel olarak hazırlıyor. 1 aydır kadro dışı olan Aydın da affedildi.

Kartal avcısı Utaka!

Sivasspor’da Beşiktaş alarmı verildi. Kayseri’yle oynanacak kupa maçının ertelenmesinin ardından gözünü pazar günkü kritik maça çeviren Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularına güçlü rakibini ezberletirken kendisi de yaptığı analizlerle mücadele için en doğru kadro tercihini yapmaya çalışıyor. Özellikle son haftaların formsuz ismi Utaka’nın üzerine yoğunlaştığı öğrenilen Yalçın’ın, tecrübeli forvetle sık sık görüşmeler yaptığı ve Beşiktaş karşısında forvette Nijeryalı’yla başlamayı düşündüğü ifade edildi.

Hamle oyuncusu Aydın

Yiğidolar’daki flaş gelişmelerden biri de Sergen Yalçın’ın izinden 1 gün geç döndüğü için kadro dışı bıraktığı Aydın Karabulut’un affedilmesi oldu. İdmanlardaki arzusuyla hocasının yeniden gözüne girdiği belirtilen Aydın, 18 kişilik maç kadrosunda yer alacak. Sergen Yalçın, 27 yaşındaki futbolcuyu hamle oyuncusu olarak kullanmayı düşünüyor.

İki eksik var

Kırmızı-Beyazlılar’da kritik randevu öncesi sakatlıkları süren Eneramo ve İbrahim Toraman dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Bu arada taraftarların stadın önündeki gişede uzun kuyruklar oluşturduğu belirtildi. Passolig’de yaşanan bazı aksaklıklar nedeniyle ise görevlilerle taraftarlar arasında kısa süreli tartışmalar yaşandığı bildirildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ