MENÜ

İsmail Kartal'dan derbiye sürpriz golcü planı

İsmail Kartal gol yollarında sıkıntı yaşayan takımı için, derbi karşılaşmasında uygulamak üzere yeni formüller yaratıyor.

İsmail Kartal'dan derbiye sürpriz golcü planı

Şampiyonluk yolunda çok büyük önem arzeden karşılaşma öncesinde İsmail Kartal da süpriz golcü planı üzerinde çalışıyor. Son iki haftada kaybedilen 5 puan ve kaçırılan çok sayıda pozisyon üzerine başarılı hoca, antrenmalarda farklı bir sistem deniyor. Galatasaray derbisinde böyle bir sıkıntı yaşamak istemeyen Kartal, özellikle orta saha oyuncularından sürpriz çıkışlarla forvet hattının arasına girmelerini ve skora katkıda bulunmalarını bekliyor.

Aziz Yıldırım'ın derbi taktiği

Fenerbahçe bu akşam Mersin İY ile kupa sınavı verecek ama akıllar pazar akşamı Kadıköy’de oynanacak Galatasaray derbisinde...

Dev maç öncesi ise Başkan Aziz Yıldırım, cumartesi gününe kadar Samandıra’ya gitmeme kararı aldı. Kritik mücadele öncesinde futbolcuların konsantrasyonunu bozmak istemeyen Yıldırım, derbiye 24 saat kala tesislere gidecek, burada takıma moral verecek. O ana kadar ise görev kaptanların olacak. Takımı rahatlatmak için arkadaşlarıyla sürekli konuşan Emre ve Volkan, bunun yanısıra yemek organizasyonları ile de takımı motive etmeye çalışacak.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ