MENÜ

Hakan Çalhanoğlu için Barcelona devrede

Bayer Leverkusen'de gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine giren Hakan Çalhanoğlu için İspanya La Liga takımlarından Barcelona devreye girdi.

Hakan Çalhanoğlu için Barcelona devrede

Bayer Leverkusen'de gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesine giren Hakan Çalhanoğlu için İspanya La Liga takımlarından Barcelona'nın da devrede olduğu belirtildi.

İspanyol gazetesi Sport'un haberine göre Katalan devinin uluslararası transfer danışmanı Ariedo Braida, oynadığı muhteşem oyunla Hakan Çalhanoğlu'nu değerlendirmeye aldı. Oyuncuyu asistanlarına uzun süredir izleten Braida'nın Barcelona yönetimine olumlu yönde rapor vermesi halinde bu transferin yaz aylarında gerçekleşebileceğini söyledi.

Hamburg'da gösterdiği performansla sezon başında Bayer Leverkusen'e Hakan Çalhanoğlu yükselen form grafiği ve attığı serbest vuruş golleriyle Avrupa futbolunda parlamaya devam ediyor. Bu arada Almanya DFB Kupası son 16 turunda Bayer Leverkusen, Hakan Çalhanoğlu ve Stefan Kiessling'in golleriyle Kaiserslautern'i 2-0 mağlup etti bir üst tura çıktı.


Bayer Leverkusen 2-0 Kaiserslautern

Haberin Devamı
YORUM YAZ