MENÜ

Fenerbahçe'de derbiye kadar sıkıyönetim

Kanarya'da dev derbiye kadar sıkıyönetim ilan edilecek. Bu akşamki Mersin maçının ardından İsmail Kartal, takımı Samandıra'ya kapatacak. Fenerbahçeli futbolcuları değil görmek, seslerini bile duymak mümkün olmayacak.

Fenerbahçe'de derbiye kadar sıkıyönetim

Nefeslerin tutulacağı Galatasaray karşılaşması öncesi Fenerbahçe’de derbi alarmı şimdiden verilmiş durumda... Yönetim ve teknik heyet, şimdiden derbiye özel önlemlerini aldı. Sarı-Lacivertli oyuncuları her türlü olumsuz ortamdan uzak tutmayı hedefleyen teknik direktör İsmail Kartal ve yardımcıları, yarından itibaren olağanüstü hal ilan edecek. Kartal’ın, kupadaki Mersin İdmanyurdu karşılaşması için kadroya almadığı as oyuncuları, Can Bartu Tesisleri’nde kendilerine verilen günlük idman programını uygulayacak. Mersin sınavının ardından gece geç saatlerde İstanbul’a dönecek olan Sarı-Lacivertli kafilede derbi çalışmaları da, yarından itibaren start verecek. Kartal, pazar gününe kadar yapılacak tüm antrenmanları basına ve taraftarlara kapatacak.

Tesislerden uğurlayacak

Takımını tam anlamıyla derbi havasına sokmak isteyen tecrübeli çalıştırıcıya işte tam bu noktada, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler destek verecek. Cezası sebebiyle takımını tribünden izleyemeyecek olan Yıldırım’ın, bizzat antrenmanlara gelerek, oyuncularla toplantı yapacağı ve galibiyet adına futbolcuları motive edeceği öğrenildi. Maç günü takımı da tesislerden uğurlayacak olan Başkan Yıldırım’ın, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki karşılaşmayı, FB TV’den izlemeyi planladığı bildirildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ