MENÜ

Fenerbahçe'de derbiye aslar

Kanarya'da derbi öncesi Caner Erkin, Egemen, Korkmaz, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül, Mersin'e götürülmedi. Bu oyuncular, bir aksilik olmazsa yüzde 99 Galatasaray maçında sahada olacak.

Fenerbahçe'de derbiye aslar

Sarı-Lacivertliler’in gözleri kupada bu akşam oynayacakları Mersin İdmanyurdu mücadelesinde, akılları ise Galatasaray derbisinde. Süper Lig’de şampiyonluk ve beraberindeki 4. yıldızı hedefleyen Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, Sarı-Kırmızılılar’la pazar günü Şükrü Saracoğlu’nda oynayacakları maçı düşünerek, kilit isimlerini Mersin’e götürmedi. Kafasında ideal 11’ini oluşturmaya çalışan tecrübeli çalıştırıcı, Caner Erkin, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül’ü, Mert Günok, sakatlar Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım’la birlikte maç kadrosuna almadı. Pazar günü kalede Volkan Demirel, savunmada Gökhan, Alves, Egemen ve Caner’in, orta alanda Dirk Kuyt, Topal, Emre ve Meireles, ileri ikilide de Sow ile Emenike’nin olması bekleniyor.

Meireles mi, Diego mu?

Kartal’ın, Meireles’in yerine Diego Ribas’la da başlama ihtimali olduğu konuşuluyor. Mersin karşılaşmasının kadrosuna alınan bu ikilinin hafta sonuna kadarki performanslarının, deneyimli hocanın son kararında etkili olacağı düşünülüyor. Ligde Roberto Carlos’un Akhisar’ına evinde 2-1 kaybeden, Aykut Kocaman’ın çalıştırdığı Konya ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kanarya’da derbi mücadelesi, her açıdan kritik bir hal almış durumda.

Haberin Devamı
YORUM YAZ