MENÜ

Ersun Yanal'ın gözü sakatlarda

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın gözü takımdaki sakat oyuncularda.

Ersun Yanal'ın gözü sakatlarda

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kardemir Karabükspor maçının 2’nci yarısında ortaya koydukları kazanma arzusunu, yüksek biçimde lig sonuna kadar devam ettirmeleri gerektiğini söyledi. Ligin son haftalarında Karabükspor maçındakine benzer birçok karşılaşma oynayacaklarının altını çizen Ersun Yanal, “Birkaç oyuncumuzun da bize katılmasıyla, uzun süredir olmadığımız kadar eksiksiz bir kadroyla mücadele edeceğiz. Umarım sezon sonuna kadar da hiçbir oyuncumuzdan mahrum kalmadan devam ederiz” dedi.

Trabzonspor evinin kralı

Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’ne veda etmesinin ardından Süper Lig’e sarılan Trabzonspor, 22. hafta itibariyle ligde iç saha lideri oldu. Bordo-Mavililer, 3-2’lik Kardemir Karabükspor galibiyetinin ardından 27 puan ile evinde en çok puan toplayan takım konumunda. Sıkıntılı bir dönemden geçen Karadeniz ekibi, aldığı önemli 3 puanın yanı sıra ele geçirdiği bu unvanla da moral buldu.

Zaferin öyküsü Aytaç Kara’da

Devre arasında Eskişehirspor’dan transfer edildikten sonra kısa sürede gösterdiği performansla ilk 11’in değişmez oyuncularından biri olan Aytaç Kara, Karabük zaferini şu sözlerle anlattı: Tüm arkadaşlarımız yorgundu. İyi başlayamadık, ilk yarıda pas yapamadık. Ama soyunma odasında her şey değişti. Birbirimize, “Bu maç böyle bitmeyecek, 45 dakika daha var ve bu süreyi çok iyi değerlendirmeliyiz” sözünü verdik ve başardık.

Haberin Devamı
YORUM YAZ