MENÜ

Eczacıbaşı VitrA, Volero Zürih maçına kilitlendi!

Avrupa Şampiyonlar Ligi grup maçlarında rakibi olan Volero Zürih ile Playoff 6'da da eşleşen Eczacıbaşı VitrA, bu etabın ilk maçına ev sahipliği yapacak.

Eczacıbaşı VitrA, Volero Zürih maçına kilitlendi!

Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki maç, 5 Mart Perşembe günü, 17:30'da başlayacak. Etabın ikinci maçı ise, 12 Mart Perşembe günü Volero Zürih ev sahipliğinde yapılacak.

Volero Zürih ile grupta iki maç yaptıklarını ve playoff 6'da da iki kez karşılaşacaklarını belirten Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara “Her iki takım da lig etabında, deplasmandaki maçını kazandı ve dörtlü final öncesi iki maç daha yapacak. Bizim gibi rakibimiz de güçlerini ve en iyi oyununu ortaya koyup, Polonya'ya giden taraf olmak istiyor. Bu maçın önemi biliyoruz ve rakibimizin gücünün farkında olarak sahada mücadele edeceğiz. İstanbul’da oynayacağımız bu sezonun son Avrupa Şampiyonlar Ligi maçına voleybolseverleri bekliyoruz” dedi.

Eczacıbaşı VitrA, Volero Zürih ile önce Avrupa Şampiyonlar Ligi D grubunda rakip oldu. Gruptaki ilk maçtan Eczacıbaşı VitrA, ikinci maçtan ise Volero Zürih galip ayrıldı. Tek yenilgileri bulunan Eczacıbaşı VitrA 15 puanla grup lideri olurken, playoff 6'daki rakibi Volero Zürih 14 puanla ikinci sırada yer aldı.

Playoff 6 etabında yapılacak iki maç sonunda turu geçen, A Grubu birincisi Chemik Police (Polonya) ev sahipliğinde 4-5 Nisan'da yapılacak dörtlü finale katılma hakkını elde edecek.

Eczacıbaşı VitrA-Volero Zürih

Tarih, Saat : 5 Mart 2015 Perşembe, 17:30
Salon : Burhan Felek Voleybol Salonu
CEV Gözlemcisi : Willy BRUNINX (Belçika-BEL)
Başhakem : Bruno MUHA (Hırvatistan-CRO)
Yardımcı Hakem : Ilian GEORGIEV (Bulgaristan-BUL)

Haberin Devamı
YORUM YAZ