MENÜ

Ankara Emniyeti'nde Fenerbahçe ve Beşiktaş paniği!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak Beşiktaş - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Gençlerbirliği - Fenerbahçe karşılaşmalarının aynı güne denk gelmesi, ildeki diğer karşılaşmalarla birlikte siyasi hareketliliğin yaşandığı Ankara'da Valiliği ve Emniyeti hareketlendirdi.

Ankara Emniyeti'nde Fenerbahçe ve Beşiktaş paniği!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun daha önce 16 Mart Pazartesi saat 20.00'de oynanacağını duyurduğu Beşiktaş-SAİ Kayseri Erciyesspor Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 24. hafta maçının 15 Mart Pazar günü saat 16.00'da oynanacağını açıklamasının ardından Ankara Emniyeti'nin, güvenlik sağlanmakta zorluk yaşanacağı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na maç saatinin 14.00'e çekilmesi için istekte bulunacağı belirtildi.

Aynı gün Ankara'da Gençlerbirliği ve Fenerbahçe arasında saat 19.00'da oynanacak lig maçı nedeniyle Emniyet, güvenliği sağlamakta zorlanacak. İki büyük takımın Ankara'da aynı gün maç oynaması güvenlik zaafı yaşatacağı gerekçesiyle Emniyet ve Valilik, 15 Mart Pazar günü saat 16.00'da Ankara merkeze 38 km uzak olan Osmanlıspor Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-SAİ Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının saat 14.00'e, şehir merkezinde bulunan 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Gençlerbirliği - Fenerbahçe karşılaşmasının da ya 20.00'de, ya da 21.00'de oynanmasını talep edecek.

2 bin 500 çevik kuvvet ekibine sahip Ankara Emniyeti, 15 Mart Pazar günü Ankara'da aynı gün diğer liglerdeki karşılaşmalar, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve genelde hafta sonları yapılan eylemler nedeniyle güvenlik önlemi almakta zorlanacak.
Büyük takımların karşılaşmalarında Ankara Emniyeti bin 500 çevik kuvvetle önlem alıyor. Ancak Beşiktaş - SAİ Kayseri Erciyesspor karşılaşması saat 16.00'da oynanması halinde emniyet 18.00'de biten bu karşılaşma nedeniyle 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak olan Gençlerbirliği - Fenerbahçe karşılaşması için önlem almakta zorlanacak. Ayrıca şehir içerisinde önlem almak zorunda olan Ankara Emniyeti, bu nedenle maç saatlerinde değişiklik isteyecek.

Ercan ATA - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ