MENÜ

Akhisar'da Gekas seferberliği

Kasımpaşa ile İstanbul'da kozlarını paylaşacak Akhisar Belediyespor'da sağlık kurulu Gekas için teyakkuza geçti. Başakşehir maçında yaşadığı sakatlık sonucu dizinde ödem oluşan Yunan forvetin, zorlu 90 dakikaya yetiştirilmesi adına yoğun mesai harcandığı kaydedildi.

Akhisar'da Gekas seferberliği

Spor Toto Süper Lig’de cuma günü Kasımpaşa’ya konuk olacak Akhisar Belediyespor’da Gekas, zorlu deplasmana yetiştirilmeye çalışılıyor. İstanbul Başakşehir maçında dizinde ödem oluşan Yunan yıldız, hafta başından bu yana takımla antrenmanlara çıkamadı. Ligde 12 golü bulunan, 13 Aralık’taki Gençlerbirliği randevusundan bu yana ağları sarsamayan deneyimli krampon, fizyoterapist eşliğinde çalışıyor. Akhisar Belediyespor’da cezalı Custodio, sakatlıkları süren Sertan ve Koray da bu hafta yok. Kasımpaşa’yla ligde daha önce 5 kez karşılaşan Akigolar, 3 galibiyet elde etti. Sezonun ilk yarısında Manisa’da oynanan maçı 2-0 kazanan Yeşil-Siyahlılar, rakibini daha önce deplasmanda oynanan iki maçta da yenmeyi başardı.

Yerel basın tepkili

Yeşil-Siyahlı yönetim, haber, toplantı ve antrenmanlarla ilgili artık yalnız ulusal basın temsilcilerini bilgilendirme kararı aldı. Karara tepki gösteren 3 yerel gazete, 1 radyo ve internet sitesi temsilcileri ortak açıklama yaparak yönetimi kınadı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ