MENÜ

Skibbe'den hücum emri

Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe, "Takımımdan, Bursaspor maçında Beşiktaş karşılaşmasında gösterdiği performansın aynısını bekliyorum" dedi.

Skibbe'den hücum emri

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, "Takımımdan, Bursaspor maçında Beşiktaş karşılaşmasında gösterdiği performansın aynısını bekliyorum" dedi.

Skibbe, kulübün resmi internet televizyonu "eses.tv"ye yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de her maçın zorlu geçtiğini ve bunu geçen hafta oynadıkları Çaykur Rizespor müsabakasında da hissettiklerini belirtti.

Rize deplasmanında hayal kırıklığı yaşadıklarını vurgulayan Skibbe, şunları kaydetti: "Takımımdan, Bursaspor maçında Beşiktaş karşılaşmasında gösterdiği performansın aynısını bekliyorum. Ne yazık ki sakatlıklar var. Her maç kadroda rotasyona gitmemiz gerekiyor. Düşme hattındaki bir takım için zor bir durum ama elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bursaspor'a karşı iyi mücadele gösterip iyi netice alacağız. Çaykur Rizespor maçında olduğu gibi defansif değil, ofansif bir oyun sergileyeceğiz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ