MENÜ

PassoLig'den açıklama

PassoLig'in internet sitesi Passo.com.tr'den satışına başlanan biletlerin sadece Divan Kurulu, Kongre ve Temsilci üyeler gibi kısıtlı bir gruba satılmasına rağmen sitenin geçici süreyle de olsa çöktüğü görülmüştü. Bunun üzerine Passolig açıklamada bulundu.

PassoLig'den açıklama

PassoLig'in yaptığı açıklama şu şekilde;

Spor Toto Süper Lig'in 23. Haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 8 Mart Pazar günü oynanacak derbi maçının biletleri bugün satışa çıktı. Bilet satış sitesi Passo.com.tr’nin çöktüğüne ilişkin haberler internet sitelerinde yer almaktadır.

Söz konusu maçın biletlerinin satışına “öncelikli satış” kategorisinde 3 Mart Salı günü başlanmış olup, satışlar kademeli olarak devam edecektir. Bilet satışlarının başlamasının ardından teknik bir sorun nedeniyle bilet sitesi Passo.com.tr’de kısa bir süreliğine hizmet verememiş, arızanın ivedilikle düzeltilmesinin ardından satışlara devam edilmiştir. Passo.com.tr sitesinden halihazırda bütün lig maçlarının biletlerini temin edebilirsiniz.

2014-2015 sezonunun bu önemli derbisinin dostluk içinde gerçekleşmesini diler; bütün sporseverleri Passolig ile bu heyecanlı karşılaşmayı izlemeye davet ederiz.

Saygılarımızla
PASSOLİG

Haberin Devamı
YORUM YAZ