MENÜ

Milos Krasic: O kadar da oynamak istemiyorum

Yeni yabancı kuralıyla birlikte affedilip A takıma dönmek isteyen Krasic yönetimin indirim önerisine verdiği yanıtla herkesi şoke etti.

Milos Krasic: O kadar da oynamak istemiyorum

Yıllık 2.3 milyon Euro ücretiyle A2 takımın en çok kazanan ismi olan Sırp futbolcu yeni sezonda oynamak istediğini Sarı Lacivertliler'e iletti. Yönetimin teklifi ise “Madem oynamak istiyorsun yıllık ücretini yarıya düşür, maç başını da 12 bin 500 Euro’dan 20 bin Euro’ya çıkaralım” oldu. Buna yanaşmayan Krasic ise anında çark etti: “O zaman kalsın. Ben bu şartları kabul etmem. Param düşerse yine A2 takımda olmaya razıyım.”

7 milyon Euro bonservisle Juventus’tan transfer olduğunda 4 yıllık sözleşmeye imza atan Krasic, takıma katkı yapmadan para kazanmaya devam ediyor. Önce Bastia’ya kiralık verilen sonra da A2’ye gönderilen Sırp futbolcu yıllık 2.3 milyon Euro garanti ücretini takır takır alıyor.

Değişen yabancı kuralından dolayı “Oynamak istiyorum” diyerek kulübün kapısını aşındıran Krasic, yönetimle yaptığı pazarlıkla tekrar hüsran yaşadı ve yaşattı. “Katkı yapmak istiyorum” sözleriyle konuya giren oyuncu mukavelesinin biteceği 2015-16’dan beklentilerini şu sözlerle ifade etti:

“BULUNDUĞUM durum benim de canımı sıkıyor. Bana para veriyorsunuz ama yararlanmıyorsunuz. Beni de kadroya dahil edin. Çalışıp kendimi göstermek ve rekabete girmek istiyorum.”

‘SEN DE BİZE YARDIMCI OL’

Krasic’in bu tutumundan çok etkilenen sarı-lacivertli yöneticiler de hemen karşı teklifte bulundu: “Madem oynamak istiyorsun o zaman ücretinde yarı yarıya indirime gitmelisin. 1 milyon 150 bin Euro’ya ‘evet’ de. 12 bin 500 Euro’luk 20 bin Euro’ya çıkaralım. Bu şartlarda geri dönebilirsin.”

Ancak parasının düşeceğini duyan Milos Krasic hemen cevap vererek, “O zaman kalsın. Bu şartları kabul etmem. Zaten Bastia’ya giderken maddi kayba uğradım. Param düşerse yine A2 takımında olmaya razıyım” ifadelerini kullandı.

BU durumu başkana da açıklamak isteyen oyuncu, randevu talep etti. Kısa zamanda başkana son teklifini sunacak olan Krasic uzlaşamazlarsa 2016 sezonun sonuna kadar 2.3 milyon Euro kazanmaya devam edecek.

Ali Can / Vatan

Haberin Devamı
YORUM YAZ