MENÜ

Manchester United, Memphis Depay'ı istiyor

Manchester United'ın, Hollanda'da PSV Eindhoven forması giyen Memphis Depay'ı önümüzdeki yıl kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Manchester United, Memphis Depay'ı istiyor

Premier Lig'de şampiyonluk yarışından oldukça uzak olan Manchester United, gelecek sezon için kolları şimdiden sıvadı. Hollandalı menajer Louis van Gaal'in talepleri doğrultusunda transferde hareket edecek olan Kırmızı-Şeytanlar, gözünü PSV Eindhoven forması giyen Memphis Depay'a dikti.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, geçtiğimiz yaz Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı'nın başında olan Louis van Gaal'in, turnuvada şans verdiği Depay'ı takımında görmek istediği iddia edildi.

Bu iddiaların ardından PSV Eindhoven cephesinden bir açıklama geldi. Sportif Direktör Toon Gerbrands, ''Tottenham bize 20 milyon Euro önermişti, ancak biz bu teklifi reddettik. Oyuncu sezon sonunda ayrılmak isterse, teklifleri değerlendirebiliriz. Ayrıca Wijnaldum için de birçok kulüp teklif yapıyor'' ifadelerini kullandı.

Bu sezon Hollanda Ligi'nde 21 maçta forma giyen 21 yaşındaki oyuncu attığı 15 golle takımının zirvede bulunmasında büyük pay sahibi oldu.

MEMPHİS DEPAY İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ