MENÜ

İsmail Kartal'ın forvet kararsızlığı

Derbide formsuz Emenike mi yoksa Webo mu oynayacak? İsmail Kartal bir türlü karar veremiyor. Emenike bir adım önce olsa da Kartal son anda bir sürpriz yapabilir.

İsmail Kartal'ın forvet kararsızlığı

Fenerbahçeli taraftarlar, kaçırdığı gollerle herkesi çıldırtan Emenike’yi derbide görmek istemiyor. İsmail Kartal da Galatasaray derbisinde forvette kimi oynatacağı konusunda kararsız. Alper sakat olduğu için Sow mecburen solda olacak. Haftalardır Emenike’yi kazanmaya çalışan, tüm eleştirilere rağmen öğrencisinden vazgeçmeyen Kartal, bu kez risk almak istemiyor. Başarılı çalıştırıcı, Galatasaray önünde tamamen hücumu düşünen, baskılı bir futbol oynatacak. Bu plana en çok uyan isim de Pierre Webo. Ancak Kamerunlu yıldız da bu sezon ilk 11’de fazla şans bulamadı. Ayrıca 11’de başladığında da beklenen performansı sergileyemedi. Bu nedenle İsmail Kartal karar vermekte zorlanıyor. Emenike şu anda bir adım önde ve kupada da onun görev yapması bekleniyor. Eğer Mersin karşısında yine büyük hatalar yaparsa, derbide forma Webo’ya yaklaşabilir.

Semih ikisine de bedel!

Fenerbahçe, alt yapıdan yetişen ve yıllarca Sarı-Lacivertli formayı giyen Semih Şentürk ile geçtiğimiz sezonun devre arasında yollarını ayırmıştı. Tecrübeli forvet, bu sezon adeta ikinci baharını yaşıyor, gollerini sıralıyor. Fenerbahçe’nin forvetleri ise saç-baş yolduruyor. Semih bu sezon Başakşehir formasıyla ligde 9 kez fileleri sarsarken, Emenike ve Webo 4’er kez gol sevinci yaşayabildi.

Alper: Zor günlerin takımıyız

Yaşadığı sakatlıktan bir türlu kurtulamayan Alper Potuk, derbide de büyük ihtimalle olmayacak. Bu sebepten morali bozuk olan Alper, derbide arkadaşlarına güveniyor. Alper, “Daha önce de Galatasaray’dan 4 puan geriye düştük. Bunu kapatıp, 4 puan öne geçmeyi başardık. Şimdi de zorlu bir süreç bizi bekliyor. Pazar günü her şey elimizde... Zor günlerin takımı olduğumuzu göstermeliyiz. Ben olmasam da arkadaşlarım bunu herkese bir kez daha gösterecek” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ