MENÜ

Hamdi Yasaman: Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, "Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız" yanıtını verdi.

Hamdi Yasaman: Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız

Galatasaray'ın Manisaspor'u 4-0 mağlup ettiği Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yasaman, iki kupada da iddialı olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Güzel goller attık. Güzel bir hazırlık maçı gibi oldu, 4 gol attık. Pazar günü derbide devamını istiyoruz. İnşallah galip geleceğiz. İki kupada da iddialıyız. Bu kupayı da almak istiyoruz. Fenerbahçe maçına gitmeyi düşünmüyorum ama başkan beraber gidelim derse gideriz. Seyircimiz gitmiyor. Seyircimizin olmadığı yerde biz de olmayabiliriz." Bir gazetecinin "Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray şampiyon olursa alkışlayacağını söyledi. Fenerbahçe şampiyon olursa siz alkışlar mısınız" sorusuna Yasaman, "İçimiz kan ağlayarak alkışlarız" yanıtını verdi. Hamdi Yasaman ayrıca, hastaneye kaldırılan kulüp başkanı Duygun Yarsuvat'ın önemli bir rahatsızlığının olmadığını belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ