MENÜ

Hakan Çalhanoğlu en az 20 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu'nun değeri üç yılda 120 kat arttı. Leverkusenli futbolcunun değeri 18 milyon euroyu da çoktan aştı.

Hakan Çalhanoğlu en az 20 milyon euro!

Bayer Leverkusen'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Bundesliga'ya damga vuran isimlerden oldu. Son olarak attığı golle Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'i yıkan 21 yaşındaki futbolcu Avrupa'da son yılların en çok değerlenen oyuncularından bir tanesi oldu.

Bundan üç yıl önce bonservisi 1 milyon euro bile etmeyen Çalhanoğlu, bugün itibariyle değerini 18 milyon euroya yükseltti. Şu an transfer olması halinde kulübünün 20 milyon eurodan aşağı bırakmayacağı belirtilen genç yıldızın, performansını bu şekilde sürdürmesi durumunda bir kaç ay içinde 25 milyon euroluk bir değere ulaşacağı yorumları yapılıyor.

2012 Şubat'ında Karlsruhe'de 150 bin euro olan bonservis değeri, aynı yılın haziran ayında 1 milyon euroya çıkan Hakan, 2013 Kasım'ında Hamburg'da 4 milyon euroluk bedele ulaştı. Hamburg'dan Leverkusen'e 14 milyon euro karşılığında giden oyuncu, burda da yükselişini sürdürdü.

Son değerlendirmeye göre 18 milyon euroyu bulan oyuncunun, gerek Bundesliga gerek Avrupa'daki maçlarla bu rakamı da çoktan aştığı, yeni güncellemeyle birlikte daha yukarılarda belireceği belirtiliyor.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ