MENÜ

Fenerbahçe'den bilet açıklaması

Fenerbahçe, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde Okul Açık Tribünü ile ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den bilet açıklaması

İşte resmi siteden yapılan açıklama:

Takımımızın 8 Mart 2015 Pazar günü saat 19:00’da Galatasaray ile stadımızda oynayacağı Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 23. Hafta müsabakasının Okul Açık Tribünü bilet satışına, 04 Mart 2015 Çarşamba günü (yarın) saat 10:00 itibariyle başlanacaktır.

Bilet satışı, stadımızın Maraton Alt Tribünü’nde bulunan Kombine Satış Merkezi’nden yapılacak, internet üzerinden bilet satışı olmayacaktır.

Yalnızca Divan Kurulu, Kongre ve Temsilci Üyelerimize bilet satışı yapılacak olup, bilet alacakların bilet satış esnasında kulüp üyelik kartlarını ibraz etmeleri gerekmektedir.

Not: Bu tribünün bilet satışı sadece Divan Kurulu üyeleri, Kongre Üyeleri ve Temsilci Üyelere yapılacaktır. En fazla 3 bilet alabilecek olan Divan Kurulu, Kongre ya da Temsilci üyelere satılacak olan bu biletlerin 3'ünü de yalnızca Divan Kurulu, Kongre ya da Temsilci üyeler kullanabileceklerdir. Bu biletlerin bir başka kişiye devri yapılamayacak; böyle bir durumun tespiti halinde biletler iptal edilecek ve bilet sahipleri herhangi bir hak talep edemeyeceklerdir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Haberin Devamı
YORUM YAZ