MENÜ

Ekrem Memnun: Dramatik bir yenilgi aldık

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, FIBA Avrupa Ligi çeyrek final serisinde derbide Fenerbahçe karşısında dramatik bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Ekrem Memnun: Dramatik bir yenilgi aldık

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda 58-56 yenildikleri karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda farklı düşmelerine rağmen ikinci devre çok iyi oynadıklarını vurguladı. Nuria Martinez’in sakatlanmasının ardından oyun kurmakta zorlandıklarını kaydeden Memnun, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

"Bizim açımızdan dramatik bir mağlubiyet oldu. İkinci yarı adapte olduk ve maçı istediğimiz yere getirdik. Karşımızda iyi oyunculardan kurulu bir takım vardı. Basit birkaç hatamızı cezalandırdılar. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Bitmiş bir şey yok. Fenerbahçe çok iddialı bir takım olmasına rağmen onlarla oynayabileceğimizi biliyorduk. Bunu gösterdik. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp cuma günü ’ya tamam ya devam’ diyeceğiz. Seriyi tekrar bu sahaya taşımak istiyoruz."


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, küfürlü tezahüratta bulunan taraftarları uyarmasıyla ilgili Memnun, "Güzel bir davranış. Küfrün hiçbir yerde olmaması lazım. Kadın maçında hiç olmaması lazım. Bu insanlar kardeşlerimiz, kızlarımız, annelerimiz, ablalarımız... Kimsenin bunları yapmaması lazım. Başkan güzel şeyler söylemiş" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı basketbolcu Kelsey Bone ise bu maçı unutup ikinci maçı düşünmeye başlayacaklarını kaydetti. Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki basın toplantısına katılmadı. Winnicki’nin maçın bitmesiyle salondan ayrıldığı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ