MENÜ

Balkes ya kazanacak ya kazancak

Ligin dibine demir atan Balıkesirspor, cumartesi günü sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Balkes ya kazanacak ya kazancak

Sezon başından bu yana son sıradan kurtulamayan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor, cumartesi günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçına kurtuluş umudu gözüyle bakıyor. Ligde 14 puanı bulunan Kırmızı-Beyazlılar, 21 puanla düşme hattının bir basamak üzerindeki rakibini yenerse farkı 4’e indirerek kümede kalma yolunda umutlanacak. Mağlubiyet durumunda ise aradaki fark 10 puana çıkacak ve Kırmızı-Beyazlı takımın kurtuluş umudu çok azalacak. Son galibiyetini 15. haftada Karabükspor deplasmanında alan Balkes, 7 maçtır 3 puana hasret.

'Zafere odaklandık'

Geçen hafta Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) aldığı 1 yıl 6 aylık tarihi ceza nedeniyle takımı ligin kalan haftalarında tribünde yalnız bırakacak olan Başkan Tuna Aktürk, umutlu olduklarını söyledi. Başkan Aktürk, "Çaykur Rizespor randevusu sezonun en önemli maçı haline geldi. Tam bir final olacak. Taraftarımızın desteğiyle bu 90 dakikadan zaferle ayrılacağız" dedi. Bu arada Balıkesirspor’da Kulusic’in cezası bitti. Cumartesi saat 16.00’da başlayacak maçın biletleri kale arkası 5, misafir 6.5, maraton 20, kapalı 35, VIP tribün 65 TL’den satışa çıktı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ