MENÜ

Trabzonspor-Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Haftanın finalini Trabzonspor yapıyor... Bordo-Mavililer, ligin ilk yarısında farklı mağlup olduğu Karabük'ü Avni Aker'de ağırlıyor. Evet, futbol 3 ihtimalli ama Fırtına için bu gece tek hedef galibiyet ve ikinci yarıdaki seriyi sürdürüp farkı eritmek.

Trabzonspor-Karabükspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de haftanın kapanışını Trabzonspor yapıyor... Karadeniz ekibinin rakibi, yarışın ilk etabında 3-0 kaybettiği Karabükspor. Normal şartlar altında futbol 3 ihtimalli bir oyun ama Fırtına adına bu gecenin tek hedefi 3 puan. Yenilgi zaten Ersun Yanal ve öğrencileri için büyük bir yıkım olacak, fakat beraberliği dahi kimse düşünmek bile istemiyor. Bu atmosfer altında sahaya çıkacak Fırtına’yı galibiyete yönlendiren bir başka durum da üstündeki rakiplerinin aldığı sonuçlar. Her ne kadar Avrupa yasağı bulunsa da Bursaspor’un 10 kişi kaldığı Mersin İdman Yurdu maçını 1-0’dan geri dönüp 2-1 kazanması ve Başakşehir’in deplasmanda Akhisar’ı mağlup etmesi, Trabzonspor’u bu ekipten kopmamak adına mecbur kılıyor.

Trabzonspor’da Yanal sürprizler yapabilir

Trabzonspor’da son antrenmanlar basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Karadeniz ekibinde son haftalarda sakatlık ve cezalar sebebiyle sürekli farklı 11’ler oynatmak zorunda kalan teknik direktör Ersun Yanal, Karabükspor karşısında da sakat Belkalem, Yatabare ve cezalı Medjani’den yararlanamayacak. Yanal’ın bu eksiklerle özellikle savunma hattında nasıl bir düzen kuracağı merak konusu. Yanal’ın ayrıca Constant’ı da kadroya almayacağı gelen haberler arasında.

Vural’lı Karabük’te 4 kritik eksik var

Bu sezon bir türlü sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Kardemir Karabükspor, Yılmaz Vural idaresindeki ilk maçına da önemli oyuncularından yoksun çıkacak. Takımın vazgeçilmez oyuncuları sağ bek Erdem ile sol bek Tanju bu maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca tecrübeli stoper Emre Güngör’ün ve Trabzon’dan kadroya katılan Aykut Akgün’ün de tedavileri sürüyor. Kırmızı-Mavililer, zorlu randevuya bu oyunculardan yoksun çıkacak.

Başkan yine ekran başında

Hatırlanacağı gibi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kısa bir süre önce oynanan Fenerbahçe maçının hakemini aradığı ve federasyon aleyhindeki açıklamaları sebebiyle 180 gün men cezası almıştı. Takımını Avrupa Ligi’ndeki karşılaşmalarda izleyip hasret gideren Bordo-Mavililer’in patronu, bugün yine televizyon başına geçiyor. Başkan Hacıosmanoğlu’nun dostlarıyla birlikte kritik 90 dakikayı izleyeceği öğrenildi.

Kötü anıları silme maçı

Trabzonspor ligin ilk yarısında Karabükspor ile unutmak istediği bir 90 dakika yaşamıştı. Rakibiyle deplasmanda karşılaşan Bordo-Mavililer, ilk 20 dakikada kalesinde 2 gol görmüş, karşılık verememiş, Tolunay Kafkas’ın ekibinin son dakika sayısıyla da sahadan 3-0 yenik ayrılmıştı. Bu sonuç ve özellikle de kötü futbol o dönemin teknik direktörü Halilhodzic’in kredisini sıfırlamış, ayrılık sürecinde büyük rol oynamıştı.

Muhtemel 11'ler

STAT: Avni Aker
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Hüseyin Göçek

Trabzonspor

Hakan A.
Salih
Bosingwa
Aykut
İshak
Aytaç
Deniz
Özer
Mehmet Ekici
Erkan
Cardozo
T.D.: Ersun Yanal

Karabükspor
Waterman
Bertul
Murat
Mabiala
Emre Özkan
Ahmet İlhan
Musa
Samba Sow
Onur Ayık
Traore
Akpala
T.D.: Yılmaz Vural

Haberin Devamı
YORUM YAZ