MENÜ

Süper Lig'de G.Saray'ın yüzü gülüyor

Spor Toto Süper Lig'in son 4 haftasında Galatasaray yükselirken, Fenerbahçe ve Beşiktaş büyük yara aldı.

Süper Lig'de G.Saray'ın yüzü gülüyor

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Balıkesirspor karşısından 2-2'lik beraberlikle ayrılmasının ardından Galatasaray'ın zirvedeki yeri iyice sağlamlaştı.

Cesare Prandelli'nin yerine Hamza Hamzaoğlu'nun gelmesiyle farklı bir kimliğe bürünen Galatasaray ligin 18. hafta sonunda lider Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından 39 puanla 3. sıradaydı.

Ardından sırasıyla deplasmanda Eskişehirspor'u evinde Balıkesirspor'u, yine deplasmanda Sivaspor'u ve evinde Kayseri Erciyesspor'u yenerek 12 puan kazanan sarı-kırmızılılar 22. hafta itibariyle 51 puanla zirvede yer alıyor.

FENERBAHÇE 4 HAFTADA 5 PUAN TOPLAYABİLDİ

Bu sezon kadro derinliğiyle ve geçen sezonun şampiyonu kimliğiyle mücadele eden Fenerbahçe ise son 4 haftada sadece 5 puan toplayabildi. Trabzonspor ile Kadıköy'de 0-0 berabere kalan Fenerbahçe son 4 haftadaki tek galibiyetini deplasmanda Gaziantepspor'dan 5-0'lık skorla almıştı. 21. haftada sahasında Akhisar'a 2-1 kaybeden Fenerbahçe, 22. hafta da Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara aldı.

BEŞİKTAŞ DA 4 HAFTADA 7 PUAN KAZANDI

UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u saf dışı bırakarak taraftarlarını sevince boğan Beşiktaş ligde son haftalarda iyi sinyaller vermiyor. 19. haftada deplasmanda Çaykur Rizespor'u geçen Beşiktaş ardından Bursaspor'u 3-2 ile geçmişti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş 22. haftada da deplasmanda Balıkesirspor ile 2-2 berabere kaldı.

22. hafta itibariyle Galatasaray 51 puanla zirvede yer alıyor. 48 puanlı Beşiktaş 2. sırada, 47 puan puanlı Fenerbahçe ise 3. sırada bulunuyor.

(HaberTürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ