MENÜ

Sen neymişsin Alper?

Fenerbahçe'de Alper Potuk sakatlandı, Kanarya iki maçta sadece 1 puan aldı.

Sen neymişsin Alper?

Fenerbahçe'de Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor maçlarında alınan sonuçların şoku sürüyor. Akhisar maçında dünyaları kaçıran ve başta Emenike olmak üzere yoğun eleştiri alan forvet hattı, Torku Konyaspor maçında da etkisiz kaldı.

Ancak eleştiri oklarının hedefinde olan forvvet oyuncuları dışında takımda önemli bir eksik de öne çıkıyor. Geçen sezon başında, adeta son dakika transferiyle Galatasaray'ın elinden kapılan Alper Potuk, 2 hafta önce sakatlandı, Kanarya bu iki maçta sadece 1 puan aldı.

Orta sahadaki agresif ve hırslı oyununun yanı sıra forvete de müthiş destek evren Alper, sol kanattan yaptığı bindirmelerle öne çıkıyordu. Genç oyuncunun iki hafta önceki beklenmeyen sakatlığı ise Kanarya'ya ağır darbe vurdu. Akhisar maçı kaybedildi, Konya'da Emre Belözoğlu'nun da hafif sakatlığıyla oynamasının da etkisiyle Selçuk-Meireles ikilisi etksisiz kaldı, 1 puan alındı.

Editörün yorumu:

Emre gibi vazgeçilmez

Alper, Emre Belözoğlu kadar tecrübeli olmasa da, onun gibi takımın en iyilerinden... Orta sahanın göbeğine koysan oynuyor, sol kanatta Sow2u yeek bırakacak performans sergiliyor. Senegalli'nin bindirmelerini yaptığı gibi defansa da ondan daha çok yardım ediyor. Emre'yle Alper olmadı mı, Fenerbahçe'nin kolu kanadı kırık oluyor.

Hakan Ateşler


Emre Belözoğlu, Galatasaray maçında sahada




Haberin Devamı
YORUM YAZ