MENÜ

Metin Albayrak: Rakibe saygımız olmalı!

Siyah-Beyazlılar'ın basın sözcüsü Metin Albayrak, Balıkesir maçının ardından, “Büyük hayal kırıklığına uğradık” dedi ve iki kez de üstüne basa basa, “Her rakibimize saygı duymalıyız” ifadelerini kullandı.

Metin Albayrak: Rakibe saygımız olmalı!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Siyah-Beyazlı takımın Balıkesirspor karşısında aldığı 2-2’lik beraberliğin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Balıkesir karşısında kaybettikleri puanın telafisinin olacağını ifade eden Albayrak, “Liverpool maçının güzel galibiyetinden sonra bugünkü (dün) performansımız hayal kırıklığı yarattı. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Uzun bir maraton. Puan kaybettik, üzgünüz. Ümidimiz kırılmamış durumda. Daha çok önümüzde çok karşılaşma var. Bunların telafisi olacaktır. Oyuncu arkadaşlarımızın toparlanacağını düşünüyorum. İstanbul’a ise ne yazık ki üzgün gidiyoruz” yorumunu yaptı.

‘Avantaj sağlayabilir’

Her rakibe saygı duymak zorunda olduklarını belirten Albayrak, “Öncelikle kendimize bakacağız. Ev ödevimizi iyi yapıp öyle çıkacağız. Rakiplerimizin biribirleriyle oynaması bize avantaj sağlayabilirdi. Bu aldığımız sonuça rağmen belki de yine sağlayabilir. Dediğim gibi, her karşılaşmamızı maç maç düşünüp, karşıdaki rakibe saygı duymalıyız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ