MENÜ

İsmail Kartal'ın bahsettiği hakem amatör kümede

İsmail Kartal'ın Akhisar maçı sonrası hakkında "4. hakem at at dedi, buna rağmen Özgür Yankaya, Custodio'yu atmadı" açıklamasını yaptığı 4. hakem Ömer Faruk Ocak, amatör küme maçına verildi.

İsmail Kartal'ın bahsettiği hakem amatör kümede

Fenerbahçe, Akhisar'a 2-1 yenilerek evinde 33 maç sonra mağlup olmuştu. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı açıklamada, Özgür Yankaya'nın, 4. hakemin uyarısına rağmen Akhisar Belediyeli Custodio'yu atmadığını belirtmişti. Maçın 4. hakemi Ömer Faruk Ocak, adeta cezalandırılarak bu hafta sonu Bölgesel Amatör Lig'de oynanan 1926 Bulancakspor-13 Şubat Erzincan Gençlikspor karşılaşmasına verildi.

Uzun süredir Süper Lig'de 4. hakem olarak görevlendirilen, Türkiye Kupası, PTT 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig karşılaşmalarında ise orta hakem olarak görev yapan Kayseri bölgesi hakemi Ömer Faruk Ocak'ın, 15 yıllık hakemlik kariyerinin zirvesindeyken, ilk defa bir amatör küme maçına verilmesi dikkat çekti.

Asıl mesleği öğretmenlik olan Ömer Faruk Ocak, bu sezon Galatasaray-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı gibi birçok önemli karşılaşmada da 4. hakem olarak görev yapmıştı.

İsmail Kartal ne demişti?

"49. dakikada 4. hakem, rakip takımdan Custodio’yu kast ederek orta hakeme, üst üste “At, at” dedi ama hakem atmadı. Aynı pozisyonun devamında Sow’un avantajı varken karşı karşıya hem bizim avantajımızı kesti hem oyuncuyu atmadı. Bu bana biraz düşündürücü geldi."

Fanatik.com.tr Özel


İsmail Kartal: 4. hakem 'at' dedi, orta hakem atmadı

Haberin Devamı
YORUM YAZ