MENÜ

İsmail Kartal: Şampiyonluğun en büyük favorisiyiz

İsmail Kartal, lider Galatasaray ile aradaki 4 puanlık farka rağmen hâlâ şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını söyledi, “Bu farkı kısa sürede kapatacağız” diye konuştu.

İsmail Kartal: Şampiyonluğun en büyük  favorisiyiz

Ligde son dönemde yaşanan kayıplar, İsmail Kartal’ın şampiyonluğa olan inancını sarsmadı. Başarılı teknik adam, lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde olduklarını belirterek, “Buna rağmen bir kez daha söylüyorum, şampiyonluğun en büyük favorisi hâlâ Fenerbahçe’dir. Kadro kalitemiz ve ortaya koyduğumuz futbolla mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. 4 puan kapanmayacak bir fark değil. Bunu kısa sürede herkese göstereceğiz” dedi.

‘Önce kupayı düşünün’

İsmail Kartal, dünkü antrenmandan önce oyuncularıyla da kısa süreli bir toplantı yaptı. İlk olarak Konyaspor mücadelesini değerlendiren Kartal, ardından Mersin İdmanyurdu ile çarşamba günü oynayacakları kupa maçına değindi. Genç çalıştırıcı, “Herkes hafta sonundaki derbiyi unutsun. Hedefimiz iki kupayı birden kazanmak. O yüzden önceliğimiz Mersin karşılaşması. Bu maçta avantajlı bir skor aldıktan sonra hep birlikte Galatasaray derbisini düşünebiliriz” dedi.

Arda Erol

Haberin Devamı
YORUM YAZ