MENÜ

İki farklı Gökhan Töre

Liverpool karşısında harikalar yaratan Gökhan Töre, önce takımına penaltı kazandırarak alkış aldı, sonrasında penaltıya sebebiyet vererek takımının puan kaybına sebep oldu. Yaptığı hataya karşın iyi oynayan genç oyuncunun kritik hatası, şampiyonluk yolunda Kartal'a yara verdi.

İki farklı Gökhan Töre

Liverpool’a karşı oynanan her iki maçta da şov yapan Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Gökhan Töre, son haftalardaki muhteşem performansını Balıkesirspor karşısında da sürdürdü. Maçın başından itibaren Kırmızı-Beyazlıların sol beki Berkan Emir’le sürekli ikili mücadeleye giren 23 yaşındaki oyuncu, rakibini geçmekte fazla zorlanmazken, kaleye çektiği uzaktan şutlarla kaleci Vukovic’e zor anlar yaşattı. Takımının kazandığı penaltıda pozisyonun yaratıcı olan başarılı kanat oyuncusu, 83. dakikada sürekli karşı karşıya mücadele etmek zorunda kaldığı Berkan’a yaptığı penaltıyla maçtaki en kritik hatasına imza attı.

Chelsea takipte

Rubin Kazan’dan 4.5 milyon Euro’ya alınan, ortaya koyduğu performansla fiyatını 10 milyon Euro’ya kadar yükselten genç oyuncu, altyapısından yetiştiği İngiliz devi Chelsea’nin gündemine girmeyi başardı. Metro’nun haberine göre Chelsea, önümüzdeki transfer döneminde 2009-2011 yılları arasında kadrosunda bulundurduğu Beşiktaşlı Gökhan Töre için Beşiktaş’ın kapısını çalacak. Siyah-Beyazlı formayla 2 sezondur mücadele eden ve fiyatını katlayan yıldız oyuncunun İspanyol devi Atletico Madrid ve Manchester United’ın da listesinde olduğu da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ